Отидете към основна версия

1 329 6

Нападателите на линейката в Омуртаг освободени

  • омуртаг-
  • линейка-
  • лекари-
  • побой

Двамата мъже, нападнали линейката в Омуртаг, защото шофьорът и фелдшерът отказали да им бутат колата, са освободени от ареста. Това е наредено от съда, защото били извършили само лека телесна повреда, съобщи Нова телевизия.

След полунощ в неделя екипът на Бърза помощ получил съобщение за болен, който се нуждае от спешна помощ на улица "Вардар" в Омуртаг и веднага тръгнал към адреса. Когато наближили, двама мъже се опитвали да избутат от преспите закъсала кола. Линейката спряла, защото пътят й бил препречен, а непознатите призовали шофьора и фелдшера в нея веднага да слизат, за да им помогнат да измъкнат колата им от снега.

След като получили отказ с обяснението, че бързат за спешен пациент, единият от мъжете се нахвърлил с юмруци върху фелдшера. „Ще ви убием, ще ви заколим”, крещял той и извадил нож, разказва пострадалият пред Нова тв. Фелдшерът паднал и после му се губят минути. Той е в болница с лека телесна повреда. Задържаните за 24 часа нападатели - С.И., на 34 години от близкото село Беломорци, и Й.Й., на 23 години от Омургат, вече са пуснати на свобода.

P.S.
Българската държава е абдикирала от основните си задължения!
ФАКТИ.bg настоява за истинска държавна власт, ред и контрол.
Прекалено много станаха КАНЦЕРИТЕ*!

*ФАКТИ.bg нарича КАНЦЕР всеки индивид, който подобно на ракова клетка живее, пътува, размножава се, ползва обществени ресурси, но не се съобразява с останалите индивиди, не спазва законите, не образова себе си и децата си и егоистично паразитира върху обществения организъм.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Биха лекари в Омуртаг

    Малко преди 2 часа тази сутрин в районното полицейско управление в Омуртаг е бил подаден сигнал за нападение и побой над екип на спешната помощ в град ...
    05.02.2017
    1 670
    2