Отидете към основна версия

19 140 27

Пребитата Механджийска "врътнала" сделка на Бареков за 6 млн.

  • валентина механджийска-
  • нотариус-
  • николай бареков-
  • сделка-
  • побой

Нотариусът стои зад съмнителна покупко-продажба за милиони

Снимка: Facebook

Пребитата преди дни от непознати мъже с качулки пред кантората си Валентина Механджийска е изповядала сделка за 6 милиона лева, с която евродепутатът Николай Бареков е станал собственик на луксозен имот в столичния квартал "Драгалевци", узна "168 часа".

Придобиването не се размина без скандал, тъй като собственик на дружеството купувач се оказаха две млади PR-ки - Тина Веселинова и Магдалина Христова. Въпреки крехката си възраст, двете дами успяват да намерят начален капитал от 50 000 лева и да учредят дружеството "Инвестиция БГ" АД.

Въпросният имот на Николай Бареков

Съмненията са, че цената на апетитния имот е занижена драстично и той е продаден за около 500 000 евро, а реалната му стойност е около 3 милиона евро.

Въпреки че председателят на Нотариалната камара Димитър Танев отрича всякакви версии побоят над Механджийска да е свързан с работата ѝ, от "168 часа" допълват, че в средите на нотариусите усърдно коментират, че тя може да се е забъркала с незаконни търговски амбиции. Валентина Механджийска е нотариус от близо 20 години.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини