Отидете към основна версия

21 863 16

Убиецът от Нови Искър изпреварил полицията

  • нови искър-
  • румен колев-
  • росен ангелов-
  • убийство

Кметът на Луково разкри кога издирваният Росен Ангелов е напуснал вилата си

Издирваният за жестокото убийство в Нови Искър 56-годишен Росен Желев Ангелов е напуснал вилата, която обитавал, вчера сутринта около 10 часа. Това коментира пред камерата на „Здравей, България“ по Нова телевизия кметът на село Луково Румен Колев.

Той разкри подробности от огледа на полицията в къщата край селото, където се предполага, че се е криел убиецът от Нови Искър.

По думите му този човек не е контактувал с местното население. „Там видимо е живял човек до 9.30 -10 часа сутринта, вчера е напуснал самата къща“, посочи кметът на селото. Той разкри, че по време на огледа е установено, че в къщата е имало включени електроуреди, компютърът също работил.

„Явно човекът, който е живял там, се е уплашил“, посочи още Румен Колев. Той коментира още, че са се натъкнали на приготвена храна, а стаите били затоплени. „Открихме снимки негови вътре, които също са иззети“, заяви кметът. Колев разказа, че го е виждал преди десетина години. Тогава мъжът е бил издирван за блудство.

„Водел е малки момичета там. Но той никога не е живял тук, идва и преспива. Той не е наш жител, не живее тук, няма собствена къща тук“, заяви още кметът на селото.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини