Отидете към основна версия

49 468 35

Николай Радулов: Росен Ангелов може да не е убиецът от Нови Искър (ВИДЕО)

  • нови искър-
  • росен ангелов-
  • николай радулов-
  • убиец-
  • убийство

Има 10-15% вероятност, не е виждан от 2-3 седмици, заяви бившият секретар на МВР

Росен Ангелов може да не е убиецът от Нови Искър, има 10-15% вероятност, не е виждан от 2-3 седмици. Това коментира в предаването "Офанзива" по Канал 3 бившият секретар на МВР Николай Радулов. По думите му това не е чиста ревност, а силно емоционално чувство на изоставен човек.

"Световната история познава много математици и президенти педофили. Един педофил може да изгради нормални отношения със зряла жена. Може Кети да се е обърнала и да е казала на убиеца скъсвам с теб и той да я е разстрелял. Това престъпление не е обичайно, а е предварително планирано. Двамата не са се разбрали и убиецът наказателно е убил всички останали", допълни Николай Радулов.

"Моето предположение е, че това е станало след Нова година, хората са си пийнали. Физически да се извърши това престъпление не е никак сложно. След като приключи разследването, ще разберем дали е имало алкохол в кръвта. Най-вероятно Кети е споделила, че много хора знаят, че тя излиза с него. Росен Ангелов не е искал да оставя никакви свидетели", каза бившият секретар на МВР.

"Една седмица вече не е заловен, никой не го е виждал. Неговите движения и действия са подчинени на логика, която работи. Много е възможно да е психопат", уточни Николай Радулов.

"Може да е посещавал къщата, замисленото убийство говори, че той е познавал къщата, но това са само догадки", каза още Радулов.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини