Отидете към основна версия

30 596 22

Още един Mercedes осъмна със забити кирки на морето

  • още един mercedes-
  • кирки

Два Mercedes-а бяха маркирани със забити кирки в предниците в последните 2-3 дни в отделни акции първо в Несебър, а сега и във Варна.

В понеделник Mercedes Е270 CDI осъмна с две забити кирки в Стария Несебър. Немското возило, което е с пловдивска регистрация, е ползвано от постоянно пребиваващ в България гръцки гражданин, уточни flagman.bg..

Той паркирал автомобила късно вечерта на северния паркинг в старата част на града, а на сутринта го намерил със забити кирки в предното панорамно стъкло и в предния капак на колата.

Във Варна пък лъскав Mercedes Cls 63 amg осъмна със забити 2 кирки в капака на паркинг пред магазин за гуми в “Младост”, в близост до бившето “Пикадили”.

Снимката бе разпространена в социалната мрежа и предизвика множество догадки и коментари за причините, предизвикали вандалския акт.

В по-далечните времена подобно предупреждение беше знак от подземния свят, че притежателя на колата е “сгазил лука”.

През бурните години на прехода забиването на кирки в колата се считаше за “бургаски патент”, въведен преди години именно от групи, близки до печално известния Димитър Желязков-Митьо Очите, припомня novavarna.net.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини