Отидете към основна версия

15 337 28

Тетката отново вилнее из Бургас! Преби двама посред бял ден

  • теодор тончев-
  • тетката

Популярният бургаски рецидивист Теодор Тончев, по прякор Тетката, за пореден път попадна в полицейската хроника, след като наби двама млади мъже в жк „Изгрев”, пише Флагман.

Екшънът се е разиграл посред бял ден, около 17:00 часа, на оживено място – в района до магазин „Билла”, но това не притеснило особено криминално проявения и осъждан Тончев.

34-годишният бургазлия, който бе пуснат от ареста само преди няколко месеца, издебнал жертвите си – на 22 и 25 години, след което им нанесъл побой и опитал да вземе парите и телефоните им.

Полицаите успели за отрицателно време да издирят стария си познайник Тетката. Те го закопчали малко по-късно в подлеза, който свързва жк „Зорница” и „Изгрев”. По случая е образувано бързо полицейско производство. Няма данни за искане на постоянното задържане на Тончев от страна на прокуратурата.

Припомняме, че рецидивистът буквално побърка целия град с набезите си. Той рядко подбира жертвите си, като напада и ограбва хора безразборно, за да си осигури пари за наркотици. При последното си явяване в съда през март самият Теодор опита да се оправдае, че е бил надрусан и не осъзнавал какво прави. Тогава той се изправи пред Темида, след като разби зъбите на мъж в жк „Изгрев” при опит да задигне малко над 100 лв. от колата му.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Върнаха Тетката зад решетките

    Многократно осъжданият и криминално проявен бургазлия Теодор Тончев, по прякор Тетката, е бил арестуван вчера, съобщи "Флагман". 34-годиш ...
    16.08.2018
    1 937
    1