Last news in Fakti

16 Август, 2018 10:43 1 922 1

Върнаха Тетката зад решетките

  • теодор тончев-
  • тетката

Прокуратурата обвини Тончев, може да лежи дълго

Многократно осъжданият и криминално проявен бургазлия Теодор Тончев, по прякор Тетката, е бил арестуван вчера, съобщи "Флагман".

34-годишният Тончев сгафи сериозно в понеделник, когато преби и опита да ограби посред бял ден двама бургазлии до магазин „Билла” в ж.к. „Изгрев”. Първоначално опасният рецидивист, който хвърли в ужас с набезите си бургазлии, беше арестуван и пуснат на свобода, а по случая е образувано бързо производство.

Днес следобяд обаче Тетката отново е прибран „на топло”, като му е повдигнато обвинение за опит за грабеж в условията на опасен рецидив. Ако бъде признат за виновен, Тончев може да получи от 5 до 15 години затвор.

Прокуратурата вече е поискала постоянното задържане на бургазлията. Очаква се утре той да застане пред Окръжния съд, който ще гледа мярката му за неотклонение.

Тетката беше пуснат от ареста в средата на март т. г. той бе задържан, след като разби зъбите на мъж в ж.к. „Изгрев”, опитвайки да задигне стотина лева от колата му. Характерно за Теодор е, че напада и ограбва хора безразборно, за да си осигури пари за дрога. Самият той призна при последното си явяване в съдебната зала, че като бил надрусан не осъзнавал какво прави.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BRENDO

    3 0 Отговор
    За пояснение:опасния е висок 1.60.Напада двама културни младежа,за които едничката цел в живота не е да вдигат тежести и да взимат наркотици. Просто си търси такива жертви които са му на килограмите.Надянам се младежите да имат някой по голям брат или приятел ,който да посети въпросния гном.Ей така да го поздрави пък нека му скочи.Как един такъв не се обърка и не посегне на някой от неговата категория.Ще е интересен резултата...