Отидете към основна версия

3 958 15

Арестуваха хотелиер, гаврил се с украинска камериерка

  • камериерка-
  • хотелиер-
  • слънчев бряг-
  • арест

Служителката е с наранявания по ръцете, крака и корема

Доскоро пострадалата камериерка е работила в хотел "Тиа Мария", но не била получила възнаграждението си. Тя отишла и потърсила собствениците на хотела - баща и син. Появил се синът Ангел Т. Той, според свидетелите, твърдял, че нищо не й дължи, след което жената изпаднала в нервна криза и започнала да крещи, че няма да си тръгне, докато не й платят.

Ангел Т. се нахвърлил върху нея и я ударил няколко пъти, но неканената гостенка също реагирала и дори успяла да го ухапе по врата, пише Флагман.бг. За да се предотврати по-груба картина с тежки последствия, пристигнали двама души от охраната на хотела, които натикали жената в служебния автомобил на хотела и я изхвърлили край Кошарица.

Ангел току-що е задържан и откаран в РУП-Слънчев бряг. Събрани са достатъчно доказателства, за да му бъде повдигнато обвинение за нанасяне на телесна повреда по хулигански подбуди, но все още обвинението не е готово, за да се прецени дали става въпрос за средна, или лека телесна повреда.

Жената имала наранявания по ръцете, крака и корема. Случката се е разиграла на 22 август по обед.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Пуснаха управителя пребил камериерка

    Освободиха от ареста управителят на хотела в Слънчев бряг, който заедно с двама свои пазванти наби украинска камериерка. До боя се стигна след като ук ...
    24.08.2018
    1 891
    13