Last news in Fakti

24 Август, 2018 09:00 1 870 13

Пуснаха управителя пребил камериерка

  • камериерка-
  • хотелиер-
  • слънчев бряг-
  • арест

Освободиха от ареста управителят на хотела в Слънчев бряг, който заедно с двама свои пазванти наби украинска камериерка. До боя се стигна след като украинската гражданска поискала да и бъде платено за положения труд, но управителят отказал. Срещу последния е заведено досъдебно производство за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди. Районният прокурор обаче се съмнява, че обвинението ще остане в този вид, тъй като самата камериерка признава, че е хапала управителя.

Нейната версия, че поводът е бил неразплатено възнаграждение, тепърва ще се проверява.

По закон на чуждите граждани у нас не им се плаща на ръка, а по банков път – за това разследващите се съмняват в мотива на украинката да си търси парите на ръка от ръководството на хотела.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ss1

    9 4 Отговор
    Онли ин Гербаристан
  • 2 Българин

    11 1 Отговор
    Ама е чудно, някой да не би да е очаквал нещо друго да се случи.
  • 3 Ани

    18 1 Отговор
    Няма държава! Няма!
  • 4 баба

    15 0 Отговор
    Районният прокурор от сега казва , че е на страната на побойниците.Пребита в гората и виновна! Супер! Очите да му вдигне заплатата.
  • 5 Мирослав

    13 0 Отговор
    Ами като спрат да идват и тези от Украйна и Молдова, кой ще ви работи в мутренските хотели? Постоянно се жалвата, че няма персонал, българи отдавна не щат да работят при вас, циганките и те се отказаха. Сега сте на път да откажете и тези от Украйна и Молдова. И после?
  • 6 Будалата

    15 0 Отговор
    Сами да си работят. Баби стринки и вуйни. Няма Морал в нищо в таз смотан Държава на МУТРИТЕ.
  • 7 българка

    4 0 Отговор
    Там не е ходене нито като турист нито като работещ Догодина дано нят и един работещ!
  • 8 оня с ракията

    3 0 Отговор
    Тя казва, че си е търсила парите, не че ги е търсила в кеш. А и какво, сега да не я изкарат че тя е виновна защото го е ухапала ?
  • 9 гост

    2 0 Отговор
    Нормалната схема е да ти обявят, че се получава заплата в края на следващия месец поради това че тогава се приключва счетоводно месеца. Получаваш 1 заплата следва забавяне и гориш с 2, след това следва затваряне на хотела или заведението и няма към кого да се обърнеш за тях. Ако случайно намериш някой следва добре позната схема с бой и заплахи да подпишеш че си получил парите кеш или излизат резултати от ревизия че си начетен с невероятна сума. Какво да правиш, добре отработена схема работеща през годините и много хора не искат да работят при тези условия, след това се чудят защо дори и тези които плащат не могат да си намерят хора да им работят. Няма да се учудя ако става въпрос другата схема - за договор за 8 часа, накарали са я да работи 10-12 с устно обещание за овъртайм и накрая да се окаже, че са и платили само основното и в един момент да е разбрала, че тук нормално се работи по 7 дена в седмицата по 12 часа - е нормално да е истерясала. В общи линии пари ще види толкова колкото и тези преди и много след нея.
  • 10 Анонимен

    0 0 Отговор
    Ами той да не е ням, що не и е обяснил, че ще си ги получи по банков път, и получила ли е фиш за заплатата си , ама то фишове имаше , по бай Тошево време , малко са ама много малко са шефовете дето дават фишове , а да не говорим, че работиш уж при собственика , а фирмата е на някой дето хич не си го виждал , ама то нито прокурора знае нито съда а нап
    Си трае щото имат файда, няма ли да се намерят честни хора които да ги под подпукат , и да видят , как експлоатират работниците , аз вече си мисля , че живеем във век на робство само дето не ни правят гладиатори
  • 11 Анонимен

    0 0 Отговор
    До гост , браво точно и ясно,
  • 12 Sofia Skinhead 88

    1 0 Отговор
    Нищо не става от селските утрепки на морето. Цяла европа си взима впечатление за България от тая селска сган и после като си поговори с нормален интелигентен българин който не миека, не вярва, че е българин. Няколко пъти ми се е случвало. Местните по черноморието НЕ са никакви българи, това са мелези с гръцка, руска и турска кръв, диалекта им мяза на руски език, височината на масовия мъж е като на гръцки циганин - 165-170, а манталитете е ориенталски като на турците. Мъжете са със задни мисли като жени, страхливи и злобни, завиждат, гледат да те преебат във всеки комент, а жените са селски кифли, ограничени и със слаба обща култура. Следователно обслужването и условията са ужасни. В резултат на всичко това вече никой не иска да ходи на черноморието и ги очаква бавна и гладна смърт местните изроди, псевдобългари.
  • 13 гост

    0 0 Отговор
    Масова практика е да не давт парите на хората и се чудят как да ги орежат на тези на които им ги дават постояно глоби я за счупени чаши или скъсани хавлии като чели те гикъсат на елените са направо мародери пък и не само там знам го от първа рака