Отидете към основна версия

4 366 8

Какалов след обира: Крадците упоиха цялото семейство

  • георги какалов

Футболистът Георги Какалов, който стана жертва на крупен обир, смята, че е той и семейството му са били упоени по време на кражбата. Миналата седмица около полунощ бандитите се промъкнали в коридора на жилището на спортиста в Мараша и откраднали неговия портфейл и дамската чанта на жена му. Изчезнали са ценни вещи, документи и големи суми пари. Щетите за семейството надхвърлят 5 000 лева. Източени са и кредитните карти на приятелката му.

Обирът поставя доста въпросителни, тъй като семейството живее на адреса едва от 10 дни. "Много ограничен кръг хора знаят, че съм в ново жилище. Блокът се заключва и е с топка на входната врата, тук живеят почти само възрастни хора. Крадците очевидно са ме следили и са издебнали, за да нанесат удара" коментира Какалов пред TrafficNews.bg.

В нощта на нападението футболистът, приятелката му и двамата му сина се прибрали малко преди полунощ от вечеря. Децата си легнали, а възрастните останали да гледат телевизия.

"Приятелката ми е чула, че някой тропа в коридора, но е решила , че е някое дете. Бутнала ме е, но аз не съм се е събудил. После и тя е заспала" разказва Какалов. Той смята, че двамата са били упоени, тъй като на следващия ден и двамата имали ужасно главоболие. Освен това приятелката му страдала от безсъние и заспивала изключително трудно.

"Все пак е по-добре, че не сме се събудили, защото крадците може са са били въоръжени. Аз не се страхувам за себе си, но можеха да пострадат жена ми и децата", каза Какалов.

Той се надява полицията да разкрие крадците. Те са теглили пари от банкомати и може да са оставили следи. По случая работи Второ районно.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини