Отидете към основна версия

4 851 15

Хванаха Рацера в крачка

  • рацера-
  • красимир христов

Рацера стана известен в морския град с редица „бомби” по бензиностанции

23-годишният Красимир Христов, известен в целия Бургас с прякора Рацера,отново се появи, с което напомни, че не се е отказал от престъпните си действия. Рацера източил дизеловото гориво на автобус „Мерцедес”, паркиран в с. Драганово, където ходил в продължение на три дни и пълнел по една-две туби, съобщи Флагман.бг от свои източници.

Униформените обаче веднага разчели почерка на кримигероя и той е задържан светкавично. Любителят на високите скорости направил пълни самопризнания, когато бил отведен с белезници в ареста.

Рацера стана известен в морския град с редица „бомби” по бензиностанции. Тогава той буквално подлуди полиция и собственици на бензиностанции, след като пълнеше резервоара до горе и отпрашваше с пълна газ, без да плати сметката.

Престъпленията на Рацера обаче не спират до тук. Той бе арестуван и за това, че отмъквал най-различни авточасти от паркирани без надзор коли.

Бургаският джигит остана без книжка, когато си спретна луда гонка с друг автомобил пред Механото, а случайни свидетели разпространиха видеото от „състезанието”.

В кримидосието на бургазлията има и още едно нарушение. През 2017 година Рацера си помисли, че е част от филма „Бързи и яростни” и влезе в луда надпревата с полицейска патрулка.

Тогава ченгетата се опитали да спрат за проверка лек автомобил „Опел”, движещ се по пътя с. Брястовец-Каблешково. При вида на униформените обаче Рацера вместо да отбие колата и да спре, натисна рязко газта, за да избяга.

В този момент обаче се забил в патрулката, завъртял волана, за да се измъкне от и отпрашил към Каблешково. Малко по-късно бесният шофьор бил арестуван.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини