Отидете към основна версия

3 323 8

МВР: Българска гражданка е задържана при операция в Италия

  • младен маринов-
  • ндрангета-
  • мафия-
  • италия

На Апенините удариха калабрийската мафия

Снимка: БГНЕС

Българска гражданка е задържана при операция в Италия. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. В късните часове днес по международните канали за полицейско сътрудничество и обмен на информация в МВР са получени данни за задържана при операция в Италия българска гражданка. Към момента не се предоставя допълнителна информация, тъй като действията по разследването са в ход.

Свързали сме се с нашия представител в Италия и с представителя на италианската полиция в посолството в София, те ни увериха, че няма данни за български граждани, не знам по каква причина името на България съществува в тази операция, това е официалната информация, съобщи вътрешният министър Младен Маринов по-рано днес в парламента.

Днес той е имал среща с протестиращите медицински сестри и е разпоредил проверка по данните, които те са му подали. На този етап обаче министърът отказа да разкрие кои болници се проверяват.

Снощната акция в софийския квартал "Филиповци", след масовия побой там, той коментира като поредната битова история. Полицията се е намесила бързо, към момента има осем души, които са минали през болнични заведения, един е с опасност за живота - черепно-мозъчна травма. Има седем арестувани, проверява се тяхната съпричастност, за да им се търси наказателна или административна отговорност. Младен Маринов посочи, че засиленото полицейско присъствие ще има в квартала до нормализиране на обстановката.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.

Свързани новини