Отидете към основна версия

5 757 29

Откачен шофьор заби БМВ в шадраван след луд екшън (ВИДЕО)

  • екшън-
  • бмв-
  • гонка-
  • бургас

Убиецът зад волана кара в посока жп гарата със скорост от поне 100 км/ч без да се съобразява с другите коли

Снимка: Флагман

Дързък екшън в сърцето на Бургас, който по чудо се размина без жертви.

Около 23:50 ч. вчера по бул. „Христо Ботев” малцината пешеходци видяха и чуха движещо се с бясна скорост старо БМВ с регистрационен номер A9970KB, след което с включени сирени препускаха три патрулни коли, пише Флагман.бг.

Убиецът зад волана на БМВ-то караше в посока жп гарата със скорост от поне 100 км/ч без да се съобразява с другите коли. След левия завой на жп гарата в посока бул. „Булаир” в гонката се включи още една полицейска кола и така ескортът продължи до Гъбката при главния вход на Морската градина.

Вероятно, видял, че срещу него по бул. „Демокрация” се движи пета патрулна кола, джигитът сви рязко наляво и с ужасяваща скорост се спусна по пешеходната зона на бул. „Богориди”, по която все още вървяха релаксиращи след края на работната седмица хора. После шофьорът мина по главната улица Александровска преди да се забие в подиума на шадравана пред паметника Альоша на пл. "Тройката".

Установено е, че автомобила е управляван от 39 годишен криминално проявен мъж от Сливен, придружаван от 27 годишен криминално проявен бургазлия. Водачът на автомобила е тестван за употреба на алкохол и наркотици, като и двете проби са били отрицателни. Двамата мъже са задържани за срок от 24 часа.

В резултат на полицейските действия е установено, че регистрационните табели на л.а. „БМВ“ са от друго моторно превозно средство, като към момента на инцидента не са били обявени за издирване.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 6 гласа.

Свързани новини