Отидете към основна версия

8 807 32

Разследват арестувания лихвар в Пловдив и за проституция (СНИМКИ)

  • лихвар-
  • стефан асенов-
  • аджисан махала-
  • проституция-
  • пловдив

Стефан Асенов тъне в лукс, но не декларира никакви доходи

Снимки: TrafficNews

Хотел „Мерита” във Войводиново, собственост на арестувания лихвар Стефан Асенов - Минду(то), също е бил претърсен от полиция вчера сутринта. Униформени и спецполицаи са влезли в обекта, където е имало сигнал, че се предлагат плътски удоволствия, научи TrafficNews. Все още не е потвърдена информацията дали служителите на МВР са намерили момичета на повикване в хотела. Обектът се намира в непосредствена близост до Околовръстното шосе на Пловдив и отбивките за магистрала "Тракия".

По данни на прокуратурата спрямо 49-годишния Стефан Асенов се води разследване за тежки умишлени престъпления – лихварство, пране на пари, данъчни престъпления, както и за склоняване към проституция. От държавното обвинение съобщават още, че освен Миндуто са арестувани още няколко лица.

По информация на TrafficNews това са близките на Асенов, които също са замесени в нелегалeн бизнес. Няколко адреса са били обискирани в махалата, сред които този на улица „Храбрец”. Къщата на сестрата на Миндуто е била обект на претърсване. Жената преди време е била разследвана по подозрения за пране на пари. Очевидци са разказали пред изданието, че дома ѝ са изнесени веществени доказателства.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 6 гласа.

Свързани новини