Отидете към основна версия

3 892 13

Горя Mercedes на Ромския барон Гърнето

  • mercedes-
  • гърнето-
  • ромския барон

Огънят е засегнал и друг автомобил в близост - Рено Лагуна, собственост на 27-годишен бургазлия

Илюстративна снимка, БГНЕС

Mercedes S 550 на 43-годишния Стефан Джамбазов е горял тази нощ в Камено. Мъжът, който е от ромски произход, се подвизава с прозвището Гърнето, съобщи Флагман.бг.

Късно снощи, на ул. "Георги Кондолов" №89 по неясни към момента причини немското возило, със сливенска регистрация, избухнало в пламъци. Огънят е засегнал и друг автомобил в близост - Рено Лагуна, собственост на 27-годишен бургазлия.

Гърнето живеел в Германия от дълги години, рядко се прибирал в Камено. Не е ясно с какъв точно бизнес се занимава и дали има врагове, които са искали да му отмъстят.

Близки до Джамбазов разкриха, че го наричали Ромсия барон, защото превърнал дома си в истински дворец, обзаведен в бароков стил и всички в града знаели, че разполага с доста средства.

Къщата му в Камено е на два етажа, доста добре изглеждаща и с хубава градина. Къде обаче Джамбазов е сгрешил, за да си заслужи този огнен ад, още не се знае.

Работи се по всички версии, включително и умишлен палеж. Установява се стойността на нанесените щети от служителите на РУ-Камено.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.

Свързани новини