Отидете към основна версия

9 463 11

Първа версия за жестокото убийство на бизнесмена Стоян

  • убийство-
  • бизнесмен-
  • сливен

Преди 2 години убиецът продал на жертвата парцела си, но наскоро проявил претенции към него

Снимка: БГНЕС

Скарване около използването на имот, по който преди време са били получени евросубсидии е в основата на безразборна стрелба, при която около обяд на 20 юли е бил убит сливенският бизнесмен Стоян Стоянов, разкриха криминалистите от ОД на МВР-Сливен.

45-годишният мъж, който има няколко овощни градини в землищата на няколко села, бе открит застрелян със 7  куршума около 6.00 часа на 21 юли под купчина сухи клони в изоставен напоителен канал край село Панаретовци.

Според патоанатомите, смъртта е настъпила около 13.30-14.00 часа предния ден. Стрелбата е била извършена с преправен в боен газов пистолет ИЖ, а стрелецът е била на разстояние от метър-метър и  половина. 

Куршумите са били разпръснати по цялото тяло, два са заседнали в главата, единият е преминал през сърцето, пише в. "Монитор". 

До откриването на извършителя се е стигнало изключително трудно, коментира директорът на ОД на МВР – Сливен, старши комисар Димитър Величков. По думите му близките на убития Стоянов са направили опити сами да го намерят  и са отъпкали огромен район около местопрестъплението.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.

Свързани новини