Отидете към основна версия

6 404 53

Почина бащата на двамата братя, пребит от банда роми, хората в Лом искат мъст

  • побой-
  • роми-
  • лом

47-годишният Горан, който е с прекарани инсулти и поставени стендове бе бит до смърт с брадва. Лекарите не успяха да го спасят след тежките травми и изваден далак

Вчера вечерта в болницата в крайдунавското градче е издъхнал 47-годишният баща на двамата братя, които бяха нападнати от банда роми. Припомняме, че зрелищният екшън се разигра през изминалата нощ в Лом.

Вследствие на жестокия побой 47-годишният човек бе с множество травми и с изваден далак е загубил битката за живота си.

След жестокото убийство хората от ломския кв. Младеново ще протестират днес. Те планират да затворят пътя за Монтана с искане всички участници в смъртоносното меле да бъдат наказани, съобщи zovnews.com.

47-годишният Горан, който е с прекарани инсулти и поставени стендове бе бит до смърт с брадва. Лекарите не успяха да го спасят след тежките травми и изваден далак.

До вчера бяха задържани само двама от петнадесетте роми, които пребиха цяло семейство от квартал Младеново.

“Хората искат всички участници в побоя да бъдат наказани. Всеки от тях е тръгнал с идеята за саморазправа и всеки трябва да получи наказание за участието си в тази абсурдна ситуация. Недопустимо е да търсиш справедливост с брадва в ръка”, казаха за “Зов нюз” жители на Младеново.

Освен жертвата са ранени още пет души, като единият от тях е в тежко състояние след удари с брадва по главата, а дядото на фамилията е със счупени ребра.

Роднини на починалия Горан се събраха снощи пред болницата в Лом. Тялото на пребития мъж бе откарано за аутопсия в Монтана.

До дивия екшън се е стигнало заради стара вражда между две фамилии от квартал Стадиона в Лом и квартал Младеново в града.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 15 гласа.

Свързани новини