Отидете към основна версия

21 Януари, 2024 16:28, обновена 21 Януари, 2024 16:28 11 080 68

Убиха зверски известна учителка в Бургас

  • бургас-
  • убийство-
  • жена-
  • задържан-
  • син-
  • крими

Задържан е синът ѝ

64-годишна жена е била убита в Бургас, а по случая е задържан синът ѝ.

На 21 януари минути преди 04:00 часа сутринта в полицията е получено съобщение за това, че в апартамент в града, младият мъж е намушкал многократно с нож и убил майка си, съобщиха от МВР.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Извършен е оглед на местопроизшествието.

" Младежът е намушкал майка си многократно с нож. Жената е известен преподавател по български език и литература в града. Извършителят на деянието е задържан за срок до 24 часа. Направен е оглед на местопроизшествието. Назначени са множество експертизи, като значителна част от тях касаят психичното състояние на извършителя!". Това уточни за БНР говорителят на бургаската полиция Цветелина Рандева.

Съседи на майката и сина казаха, че двамата обитават партерният етаж на сградата, под наем. Жената се казва Рада Гешева и е дългогодишен преподавател в руската гимназия в Бургас, а момчето е студент.

На място открихме приятел на извършителя, който разказа, че младият бургазлия му се е обадил веднага след убийството и му казал - "Убих майка ми". Тогава той позвънил на 112 и веднага се отзовал на мястото.

"Между тях винаги е имало едно неразбирателство. Тонът, с който са си говорили, е бил конфликтен. Имало е признаци, че нещо не е наред, но не чак толкова", разказа приятелят.

Тялото на убитата е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина” към УМБАЛ-Бургас. По случая е образувано досъдебно производство.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 22 гласа.

Свързани новини