Отидете към основна версия

6 143 14

Сюрреалистичен пейзаж, стихии, драма и супер анимация в най-новия клип на Б.Т.Р.

  • б.т.р.-
  • клип

Дългоочакваният клип на Б.Т.Р. feat. Мариана Попова, към песента „Несбъдване” е вече факт. Това е  и най-мащабният проект, като звукозапис и видео на Б.Т.Р. до сега.

Автор на музиката,  текста и оркестрацията  е Славчо Николов, а аранжимента е на Б.Т.Р. Песента е реализирана с участието на групата и симфоничен оркестър, записан на 180 трака.

Режисьор на видеоклипа е Петър Петров, а оператор - Александър Кърцов. Постпродукцията е дело на Bubu Studio. Петър и Александър са специалисти в създаването на видео ефекти и компютърна анимация. Клипът на „Несбъдване“ е създаден по алгоритъма на филмите от типа на „Хобит“ и „300“. Това определя и големия мащаб на продукцията. Осемдесет човека работят по видеото, в това число снимачен екип и специалисти, ангажирани с постпродукцията.

Действието в клипа се развива на фона на сюрреалистичен пейзаж и природни стихии, създадени с компютърно генерирани изображения. Това отнема на Bubu Studio над 1000 часа труд в продължение на 6 месеца. Резултатът – епичен филмов разказ за несбъдната, вечна любов.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини