Отидете към основна версия

1 641 0

Стан Лий създава китайски супергерой

  • стан лий-
  • китайски-
  • супергерой

Планира се заснемането на мащабен международен филм

Снимка: БТА/AP

Легендата на комиксите Стан Лий ще създаде супергерой, специално за китайския филмов пазар, съобщи „Гардиън“.

Новият герой ще се нарича „Monkey Master “. По образа той ще работи с Шарад Девараджан, с когото работиха по образа на индийския супергерой Чакра: Непобедимият. Индийският образ беше герой в 65-минутен анимационен филм, докато за китайския има планове да стане част от международен игрален филм с потенциал за супер хит.

„Винаги съм се възхищавал от китайските и индийските култури, които са богати на традиции и морал. „Monkey Master“ ще е уникален с това, че в себе си преплита китайските и индийските митове за създаване на герой. Този образ ще забавлява хората по цели свят“, заявява Лий.

Според Девараджан историята ще се развива в периода между античните векове и днешни дни. Очаква се с проектът да се заеме западен режисьор. Снимките трябва да започнат до края на 2017 г.  

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Таткото на Spiderman опипвал масажистка

    Масажистка заведе дело за сексуален тормоз срещу прочутия създател на комикси за Marvel Стан Лий, обвинявайки го в неуместно докосване в Чикаго минала ...
    25.04.2018
    1 559
    0
  • Легендата Стан Лий по спешност в болница

    Известният автор на комикси и художник Стан Лий е хоспитализиран в Лос Анджелис, предаде АВС. 95-годишният Лий е настанен в болница заради сърдечни ...
    02.02.2018
    4 635
    0