Отидете към основна версия

6 285 2

Разгневеният Де Ниро

  • робърт де ниро-
  • история от бронкс

Отказали на "Разярения бик" да режисира мюзикъл по неговия филм "История от Ню Йорк"

Мюзикъл по известен филм за мафията ("История от Бронкс") беше на път да скара няколко известни имена от шоубизнеса. В скандала са замесени актьорите Робърт де Ниро и Чаз Палминтери, както и музикалният продуцент Томи Мотола.

Драмата настъпила, когато Де Ниро – режисьор на едноименния филм от 1993 г., поискал да поеме командването и на музикалната версия, но получил отказ от Палминтери и Мотола. Нещо повече, последните двама назначили за режисьор Джери Закс, който спечели четири награди „Тони“ за шоуто "Момчета и кукли".

„Достигнах пределната си линия. Бях много ядосан на Томи. Бях много ядосан на Чаз, защото те не повярваха в мен. Трудно ми е да го приема, но все пак ги разбирам“, опита да замаже по-късно положението Де Ниро, чиято компания Tribeca Productions има сериозно участие в проекта. 

Шоуто за американски тийнейджър, хванат от баща си, че работи за местната мафия, ще дебютира на Бродуей на 1 декември.  

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Робърт де Ниро взима по $775 000 на епизод

    Робърт де Ниро е най-високоплатеният актьор в американската високобюджетна телевизия за 2017 година, според класация на списание Variety. Той получ ...
    25.08.2017
    2 802
    0
  • Де Ниро емигрира заради Тръмп

    Във Ферацано в Южна Италия е най-красивият малък театър на Ботуша. Италианското село Ферацано чака с отворени обятия земляка си Робърт ...
    21.11.2016
    11 239
    24