Last news in Fakti

2 Ноември, 2016 11:07 6 275 2

Разгневеният Де Ниро

  • робърт де ниро-
  • история от бронкс

Отказали на "Разярения бик" да режисира мюзикъл по неговия филм "История от Ню Йорк"

Мюзикъл по известен филм за мафията ("История от Бронкс") беше на път да скара няколко известни имена от шоубизнеса. В скандала са замесени актьорите Робърт де Ниро и Чаз Палминтери, както и музикалният продуцент Томи Мотола.

Драмата настъпила, когато Де Ниро – режисьор на едноименния филм от 1993 г., поискал да поеме командването и на музикалната версия, но получил отказ от Палминтери и Мотола. Нещо повече, последните двама назначили за режисьор Джери Закс, който спечели четири награди „Тони“ за шоуто "Момчета и кукли".

„Достигнах пределната си линия. Бях много ядосан на Томи. Бях много ядосан на Чаз, защото те не повярваха в мен. Трудно ми е да го приема, но все пак ги разбирам“, опита да замаже по-късно положението Де Ниро, чиято компания Tribeca Productions има сериозно участие в проекта. 

Шоуто за американски тийнейджър, хванат от баща си, че работи за местната мафия, ще дебютира на Бродуей на 1 декември.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мария

    0 0 Отговор
    Какво от това че е де Ниро Сигорно си мисли че като щракне с пръст и всичко става типичен холивудски продукт който се изявява като месия и може би ще поиска още приживе да го канонизират
  • 2 Марин

    0 1 Отговор
    Ако Марин е аналог на Мария - какво е аналог на "сигорно" за да си по-добра от де Ниро ???????? Или по-умна ....или по-"свята". Къде завърши своя езиков курс МАРИЯ за да съдиш "низшите"?????????????????????