Отидете към основна версия

2 445 3

Spice Girls се събират, но без Виктория

  • spice girls-
  • сватба-
  • виктория бекъм

Участието им на на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл през май също не е сигурно

Мениджърът на "Спайс гърлс" Саймън Фулър намекна, че Виктория Бекъм няма да участва в събирането на групата, съобщи Контактмюзик.

По думите на 57-годишния музикален магнат, участие в предстоящите концерти ще вземат останалите певици от състава - Ема Бънтън, Мел Би, Гери Хорнър и Мел Си. Когато беше попитан от сайта Ти Ем Зи дали Виктория се е отказала от турнето, той отговори: "Може да бъдат четири, не пет".

Саймън призна и че "не е сигурен" дали изпълнителките на хита "Wannabe" ще пеят на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл през май, въпреки че Мел Би потвърди слуха в началото на седмицата. "Може би тя знае нещо, което аз не знам", каза той.

В ток шоуто "The Real" Мел Би каза, че тя и колежките й от "Спайс гърлс" са получили покани за сватбата на 19 май. През февруари Виктория Бекъм съобщи, че отказва да участва в концертите на "Спайс гърлс".

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Spice Girls отмениха турнето (ВИДЕО)

    Обещаното турне на Spice Girls, което щеше да донесе на певиците по 30 милиона британски лири, няма да се състои, съобщи Contactmusic. Очакваше се ...
    17.06.2018
    2 624
    3