Last news in Fakti

3 Март, 2018 13:30 2 422 3

Spice Girls се събират, но без Виктория

  • spice girls-
  • сватба-
  • виктория бекъм

Участието им на на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл през май също не е сигурно

Мениджърът на "Спайс гърлс" Саймън Фулър намекна, че Виктория Бекъм няма да участва в събирането на групата, съобщи Контактмюзик.

По думите на 57-годишния музикален магнат, участие в предстоящите концерти ще вземат останалите певици от състава - Ема Бънтън, Мел Би, Гери Хорнър и Мел Си. Когато беше попитан от сайта Ти Ем Зи дали Виктория се е отказала от турнето, той отговори: "Може да бъдат четири, не пет".

Саймън призна и че "не е сигурен" дали изпълнителките на хита "Wannabe" ще пеят на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл през май, въпреки че Мел Би потвърди слуха в началото на седмицата. "Може би тя знае нещо, което аз не знам", каза той.

В ток шоуто "The Real" Мел Би каза, че тя и колежките й от "Спайс гърлс" са получили покани за сватбата на 19 май. През февруари Виктория Бекъм съобщи, че отказва да участва в концертите на "Спайс гърлс".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 jambazina

    7 1 Отговор
    Да се преименуват на Спайс Милфс
  • 2 Дикембе Мутомбо

    3 1 Отговор
    Много важно. Група отпреди 20+ години, просъществувала за няма и 5, пък още слушаме за нея.

    Както мисля, че Джей Лено беше казал едно време:
    - Каква е разликата между клип на Спайс Гърлс и порнофилм?
    - Ами, че на порнофилма музиката е по-хубава.
  • 3 Гацо

    3 1 Отговор
    Милфки, ама не бих им простил. Ще ги пора кат риби, ще ги тъпча кат агнита