Отидете към основна версия

3 869 4

От Disney ще търсят нов Върколак

  • върколака-
  • disney-
  • хю джакман

Студиото скоро може да търси нов актьор

Снимка: Shutterstock

От Disney ще започнат да търсят нов актьор за ролята на Върколака в момента, в който приключат сливането с Fox, съобщи Movie Web.

От студиото не обмислят варианти, с които да върнат Хю Джакман в ролята. Със сливането от Marvel ще могат да си върнат филмовите права за X-men.

Лорън Шулър Донър продуцира всеки филм от поредицата. Според нея шефът на Marvel Кевин Фейг вече обмисля варианти за нов актьор в ролята на Върколака.

„Все още не знам какво си мисли Кевин Фейг. В началото той работеше с мен и знам, че има страхотни идеи. Мисля, че той ще се погрижи чудесно за X-men. Тепърва ще говорим“, заяви Донър.

На този етап Райън Рейнолдс се опитва да уреди Хю Джакман да влезе в ролята на Върколака за общ филм с Дедпул. Това обаче ще зависи изцяло от новите шефове на студиото.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Легендарният Върколак сменя амплоато

    Австралийският актьор Хю Джакман се завръща на Бродуей като класически измамник в мюзикъла "Човекът - Музика", предаде АР. Двукратният но ...
    14.03.2019
    2 454
    2
  • Отличниците на Холивуд

    Компанията Disney събра над 7 милиарда долара приходи през 2018 г. въз основа на анимационни ленти, супергерои на Marvel и филми от сагата Star Wars, ...
    11.12.2018
    1 849
    0
  • Новото амплоа на Върколака

    Известният австралийски актьор и продуцент Хю Джакман ще се изяви като певец в рамките на организираното от него догодина световно турне, съобщава АР. ...
    30.11.2018
    3 960
    3