Отидете към основна версия

1 706 4

Сър Елтън Джон се отдава на спомени (ВИДЕО)

  • сър елтън джон-
  • елтън джон

Музикантът съобщи в Тwitter, че неговата автобиография ще излезе на 15 октомври

Снимка: БГНЕС/EPA

Сър Елтън Джон отбеляза 72-рия си рожден ден на 25 март като съобщи в Тwitter, че неговата автобиография ще излезе на 15 октомври и ще носи простото заглавие "Аз", предаде Contactmusic.

Сър Елтън показа и корицата на книгата в социалната мрежа. В кратко видео той шеговито написа: "За първи път някой вижда това, с изключение на мен, разбира се".

Музикантът, който има двама сина - на осем и на шест години, ще разкаже открито за бурните си дни на поп звезда, за наркотиците и как се е установил и създал семейство.

"След сър Елтън Джон светът на музиката никога няма да бъде същият - гласи официалното съобщение за книгата. - Животът му е изпълнен с драма - от ранното отхвърляне на работата му с партньора му Бърни Таупин до разгръщането му като водеща попзвезда; от слабостта, когато се опитва да се удави в басейн в Лос Анджелис, до танц с британската кралица; от приятелство с Джон Ленън, Фреди Меркюри и Джордж Майкъл до основаване на фондацията за борба със СПИН".

"В автобиографията Джон използва открит, смирен и прям тон и говори за своята музика и за своите отношения, страсти и грешки".

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини