Отидете към основна версия

5 403 1

Върколака бил пред шокиращо уволнение

  • хю джакман-
  • върколак-
  • дебора-лий фърнес

Актьорът Хю Джакман за малко щял да бъде изритан от филмовата поредица "Х-Меn"

Снимки: БГНЕС/ЕРА

Актьорът Хю Джакман разкри, че за малко щял да бъде уволнен като изпълнител на ролята на Върколака в поредицата "Х-Мen", съобщи Контактмюзик.

Говорейки на сцената по време на шоуто си "Хю Джакман - мъжът, музиката, шоуто" от световното си турне в лондонската зала 02 Арина, той разказа за случилото се и изтъкна любовта си към съпругата си Дебора-Лий Фърнес.

"Пет седмици след началото на снимките на филма "Х-Меn", можеше да ме уволнят - каза той. - Не съм разказвал често тази история поради разбираеми причини. Шефът на студиото ме дръпна настрана и ми каза, че са обезпокоени, защото не виждат онова, на което са били свидетели при прослушванията. На следващия ден режисьорът на свой ред ме дръпна настрана и ми каза същото. Очевидно бяха разговаряли помежду си и аз се притесних", разказва Хю.

"Върнах се у дома и изплаках мъката си пред Дебора. Тя търпеливо ме изслуша около час, а след това сложи ръка на рамото ми и ми каза, че просто трябва да вярвам в себе си, че прекалено много се тревожа какво мислят другите, че трябва да се концентрирам върху персонажа си, да се осланям на инстинктите си и всичко ще бъде наред. Тя беше права. Това шоу е посветено на Дебора и децата ни", обяви актьора.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини

  • Легендарният Върколак сменя амплоато

    Австралийският актьор Хю Джакман се завръща на Бродуей като класически измамник в мюзикъла "Човекът - Музика", предаде АР. Двукратният но ...
    14.03.2019
    2 451
    2
  • Новото амплоа на Върколака

    Известният австралийски актьор и продуцент Хю Джакман ще се изяви като певец в рамките на организираното от него догодина световно турне, съобщава АР. ...
    30.11.2018
    3 932
    3