Отидете към основна версия

10 185 9

Джей Ло отвя Анталия като буря (ВИДЕО)

  • дженифър лопес-
  • джей ло-
  • белек-
  • анталия

Концертът на Дженифър Лопес в турския средиземноморски окръг беше част от турнето ѝ "It's My Party"

Снимка: БГНЕС/ЕРА

"Дженифър Лопес отвя Анталия като буря", пише турският сайт Хаберлер по повод на снощния концерт на звездата в турския курорт Белек.

Концертът на Джей Ло в турския средиземноморски окръг бе част от турнето ѝ "It's My Party".

Между седем хиляди турски лири (1130 евро) за правостоящи и 50 хиляди евро за ложа бе цената за вход на концерта в луксозния хотел в Белек, където се състоя проявата, пише в. "Акшам".

Общо 28 ложи са били отделени за събитието, като една от тях е била предназначена за специален гост на Лопес, както се предполага за американската риалити звезда Ким Кардашиан. Тя обаче така и не дошла в Анталия.

Минути преди концерта пред хотела се извиха дълги опашки от автомобили, пише агенция ИХА.

Лопес излезе на сцената в 21.50 часа, а представлението ѝ продължи два часа. Тя отпразнува на сцената и отминалия си рожден ден на 24 юли, когато навърши 50 години.

"Бях казала, че ще празнувам рождения си ден в Анталия. Много щастлива съм да бъда тук с вас," каза звездата.

За концерта се грижеше технически екип от 150 души, от които 60 местен персонал, а за осветлението бяха използвани 800 светлини вместо обичайните за концерт 70-80, пишат още турските медии.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Свързани новини

  • Дженифър Лопес разцепи костюм на участие

    Световноизвестната певица Дженифър Лопес претърпя гаф по време на изпълнение на живо в Москва. Един от костюмите ѝ се скъса по време на концерт в Моск ...
    06.08.2019
    9 416
    13
  • Джей Ло ще бушува в Москва (ВИДЕО)

    Американската певица и актриса от пуерторикански произход Дженифър Лопес ще изнесе концерт в Москва на 4 август в рамките на турнето си "It's ...
    28.04.2019
    3 459
    5
  • Джей Ло със специално турне за юбилея

    Дженифър Лопес ще отбележи петдесетия си рожден ден с американско турне това лято, което ще се състои през месеците юни и юли, съобщава Contactmusic. ...
    14.02.2019
    3 097
    6