Отидете към основна версия

14 439 19

"Ну, погоди" се завръща с нови серии (ВИДЕО)

  • ну погоди-
  • нови серии-
  • анимационен сериал-
  • союзмультфильм

Никой не хареса новата версия на култовото съветско филмче

"Ну, погоди!", онази емблематична съветска анимация за вълка и заека, която беше любима на не едно и две поколения, сега ще има нова, съвременна версия.

Трейлър на "Каникулы” (Ну, погоди! Ваканция”) беше пуснат в YouTube канала на студиото “Союзмультфильм”. Клипът обаче не бе посрещнат с въодушевление, защото засега има повече отрицателни коментари, отколкото положителни.

Оригиналната поредица „Ну, погоди!“ също бе на московското студио „Союзмультфильм“, с режисьор Вячеслав Котьоночкин. Анимационният сериал е създаден и излъчван в периода 1969 – 1986 г., а през 1993 и 2006 година са създадени допълнителни серии.

Съобразно новото време, в което живеем и съвременните представи за правилно и грешно, за позволено и забранено, във филмчето ще има и промени.

Вълкът спира цигарите за сметка на видеоигрите. Това става ясно от първия трейлър към предстоящия сериал, който ще послужи като продължение на обичаната поредица.

Хищникът в рисуваните епизоди ще е загърбил всички свои вредни навици от старите истории на „Ну погоди!“. Вместо това е усвоил нов такъв, а именно – пристрастеността към геймърството.

Стилът на анимацията на продължението изглежда коренно различен, като всички образи на екрана са компютърно генерирани и не включват рисуване на ръка.

Очаква се, че новите епизоди на „Ну погоди!“ ще са поне 52. Премиерата им е заложена за месец декември.

Вижте и първия трейлър:

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 19 гласа.

Свързани новини