Last news in Fakti

24 Ноември, 2021 14:41 14 351 19

"Ну, погоди" се завръща с нови серии (ВИДЕО)

  • ну погоди-
  • нови серии-
  • анимационен сериал-
  • союзмультфильм

Никой не хареса новата версия на култовото съветско филмче

"Ну, погоди!", онази емблематична съветска анимация за вълка и заека, която беше любима на не едно и две поколения, сега ще има нова, съвременна версия.

Трейлър на "Каникулы” (Ну, погоди! Ваканция”) беше пуснат в YouTube канала на студиото “Союзмультфильм”. Клипът обаче не бе посрещнат с въодушевление, защото засега има повече отрицателни коментари, отколкото положителни.

Оригиналната поредица „Ну, погоди!“ също бе на московското студио „Союзмультфильм“, с режисьор Вячеслав Котьоночкин. Анимационният сериал е създаден и излъчван в периода 1969 – 1986 г., а през 1993 и 2006 година са създадени допълнителни серии.

Съобразно новото време, в което живеем и съвременните представи за правилно и грешно, за позволено и забранено, във филмчето ще има и промени.

"Ну, погоди" се завръща с нови серии (ВИДЕО)

Вълкът спира цигарите за сметка на видеоигрите. Това става ясно от първия трейлър към предстоящия сериал, който ще послужи като продължение на обичаната поредица.

Хищникът в рисуваните епизоди ще е загърбил всички свои вредни навици от старите истории на „Ну погоди!“. Вместо това е усвоил нов такъв, а именно – пристрастеността към геймърството.

"Ну, погоди" се завръща с нови серии (ВИДЕО)

Стилът на анимацията на продължението изглежда коренно различен, като всички образи на екрана са компютърно генерирани и не включват рисуване на ръка.

Очаква се, че новите епизоди на „Ну погоди!“ ще са поне 52. Премиерата им е заложена за месец декември.

Вижте и първия трейлър:


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    4 14 Отговор
    Друго си е Вълкът да е с маратонки Адидас. Все пак си остава пак с 4 пръста на ръката, по-лесно да сочи среден пръст.

    Коментиран от #6

  • 2 Вече няма

    33 2 Отговор
    Свестни детски анимационни филмчета! Сегашните са свързани с убийства, насилие, думи които не трябва да използва едно дете даже и любовни сцени!

    Коментиран от #4

  • 3 Сатана

    28 3 Отговор
    За съжаление великият актьор Анатоли Папанов озвучаващ Вълчо отдавна не е между нас.Добра идея за съживяване на този сериал.
  • 4 пацан

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Вече няма":

    Така гепих от бащата първия пакет БТ

  • 5 Гост

    4 24 Отговор
    Това е за такива, които си падат по ретро-коли, ретро-филми и ретро-жени. Иначе това е история и няма как да върнеш ефекта на първите филмчета. Анимацията през годините толкова е напреднала, че няма как да се конкурира с "Аватар" например.
  • 6 Татарина

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Браво на тати умното макаданче, всичко знае, всичко разбира!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Алфа Вълкът

    8 14 Отговор
    Е той е предназначен за деца до 5-6г най-много, зяпа ви се ама няма! Интересно е, че старите епизоди на Том и Джери бяха 140-160 за 20г. А СССР за 20г прави 20 епизода на Ну Погоди.
  • 9 порногрАфия

    16 4 Отговор
    Беше страхотен детски анимационен филм!
    Това тук е малоумие2020!
    Вълка прилича на негр от гетото,заека на н@ркозависим хамерикански пубр! Унищожиха го и това тр@нслесбОпеджендърите!!!Беше страхотен детски анимационен филм!
    Това тук е малоумие2020!
    Вълка прилича на негр от гетото,заека на н@ркозависим хамерикански пубр! Унищожиха го и това тр@нслесбОпеджендърите!!!
  • 10 ГАЗ 53 И КОМПАНИЯ

    3 4 Отговор
    СЪЩОТО (....)КАКТО И ПРИ НОВИТЕ ЛАДА😂
  • 11 Опасявям се

    6 0 Отговор
    Опасявам се,че Вълкът ще е джендър,половонеутрялен,няма да пуши,пие и при всички случаи ще мяза и на нигър или ще се появят нигърски персонажи. Жендърията в Русия сащо е много врещяща.
  • 12 не любимо

    3 6 Отговор
    Любимо филмче,защото нямаше друго за гледане. За комунетата всичко западно беше лошо и упадъчно,за това гледахмета тази простотия,тримата глупаци и тук-там нещо от Чехия.

    Коментиран от #15

  • 13 Отврат

    5 0 Отговор
    Все едно да направят съвременен вариант на " Ромео и Жулиета", или на " Дон Кихот".
  • 14 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    5 0 Отговор
    Може пък да е интересна новата версия ,като малка много ми харесваше .Дъщерята после на диск и пусках беше и любим .Тук често се върти Миша и Машка много хубава анимация за деца стига сте се подигравали с руснаците.Яд ме е да чета по някога какви музеи ,театри ,опери имат само .Българите на малкият пръст не можем им стъпим чалгата само това остана у нас .
  • 15 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    5 1 Отговор

    До коментар #12 от "не любимо":

    Имаше и Розовата пантера ,Том и Джери,Инчхай частен детектив ,Семейство Флинстоун я си спомни .Емил от Льонеберя беше глупаво филмче .Синьо лято испански сериал има и още не пиши така нямаше много избор но пък хората бяха по добри нямаше транс джендър и наркомани ,деградацията на сегашното поколение.....

    Коментиран от #19

  • 16 onq s konq

    4 0 Отговор
    Олеее сядам да го гледам с внуците :-D
  • 17 Псевдоним

    3 0 Отговор
    Нещо не мога да му свикна с 3Д визуализация.
  • 18 незнайко

    3 0 Отговор
    Така ще накарат децата да се пристрастят към ГЕЙМЪРСТВОТО !!!То е "безвредно" !!! Вълкът вече няма да има лоши навици !!! Защо изобщо ще продължават сериала ??? Защото мозъчетата на децата ОТРАНО ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМИВАТ !!!
  • 19 комунето

    2 1 Отговор

    До коментар #15 от "Gucci x Balenciaga : Une collaboration":

    Явно си роден след 1986,след така наречената Перестройка ,когато комунетата разбраха,че трябва да станат бизнесмени. Наркомани в България винаги е имало,защото канала минаваше и минава през България.Така комунетата си докарваха долари,за да си ги харчат зад граница.