Отидете към основна версия

1 928 0

Пусикет долс се събират отново

  • пусикет долс-
  • събират-
  • отново

В момента се водят преговори между членовете на женската група

Членовете на женската група Пусикет долс планират да се съберат отново, съобщи Metro.

Групата стана световен феномен още с дебютния си сингъл през 2006 г., но през 2010 г. нейните членове се разделиха, заради конфликти по между си. Групата даде и старта на звездната кариера на Никол Шерцингер.

Според „Сън“ Шерцингер, Кимбърли Уаят, Ашли Робъртс, Джесика Сута и Мелоди Торнтън водят преговори за евентуалното си повторно събиране.

Никол Шерцингер бе една от основните причини за разпада на групата, чийто водещ вокалист беше. Тя реши да се отдаде на самостоятелна кариера, която имаше силен старт, но последните й песни не се радват на голямо внимание. В същото време музикалната й компания прекрати нейния договор, заради слабите продажби на втория й албум. През декември брюнетката сподели, че съжалява за „надменното“ си поведение спрямо останалите момичета, докато са били заедно. Тя дори сподели, че за нея ще е страшно забавно отново да се събере с тях.

Всъщност нито една от останалите певици не успя да направи сериозна самостоятелна кариера, като повечето от тях се изявяват в реалити шоута. Според анонимен източник Шерцингер поддържа връзка с повечето от бившите си колежки и вече има разговори за възстановяването на групата.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини