Отидете към основна версия

2 217 4

Брад Пит загуби титлата си "Най-секси мъж"

  • брад пит-
  • титла-
  • отслабнал-
  • развод

Актьорът слабее с всеки изминал ден

Снимка shutterstock

Мъките и страданията на холивудските звезди не са по-малко болезнени от тези, които изпитват обикновените хора. Но разликата е там, че техните проблеми винаги попадат в светлината на прожекторите.

Последните папарашки снимки, които се появиха из таблоидите, показаха колко зле се е отразил разводът на холивудския актьор Брад Пит. Той изглежда видимо отслабнал, крачейки по улиците на Лос Анджелис.

"Той съвсем не заслужава досегашната си слава на най-секси мъж на света", пише изданието "Дейли мейл".

Вижда се също и че актьорът е решил да промени малко външния си вид и е отрязал косата си,

През последните месеци Пит се скри от света и все по-рядко започна да посещава светски събития. Причина за това е тежкият му развод с Анджелина Джоли, с която водиха дълга съдебна битка за попечителството над шестте им деца.

Той е в процес на развод с майката на децата си Анджелина Джоли. През януари актьорът се появи изненадващо на раздаването на наградите "Златен глобус", с което зарадва публиката, но пропусна друга важна церемония – тази по връчването на "Оскарите".

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Брад Пит катастрофира в Холивуд

    Холивудската звезда Брад Пит предизвика катастрофа в Лос Анджелис, съобщава списание Hello. Инцидентът станал по-рано тази седмица. За радост няма ...
    08.02.2018
    2 783
    2
  • Брад Пит: Не съм самоубиец

    Брад Пит твърди, че не смята да се самоубива, въпреки болката, която му донесе разводът с Анджелина Джоли и последвалата съдебна битка за попечителств ...
    16.05.2017
    2 987
    1