Отидете към основна версия

13 216 5

14 знаменитости, които пътуват във времето

  • пътуване във времето-
  • звезди-
  • знаменитости-
  • време-
  • назад във времето

Кой казва, че не можем да пъруваме във времето?

Снимка: shutterstock

Понякога чудили ли сте се защо някои известни личности изглеждат сякаш застинали във времето? Те сякаш не остаряват. На какво се дължи това? На пластичната хирургия и вълшебните свойства на ботокса? Сайтът New Age Man е открил отговор на тази загадка. Според намерените от неговите редактори неоспорими доказателства, някои звезди владеят изкуството на пътуването във времето.

Не вярвате? Вижте фактите със собствените си очи:

1. Пол Моне е роден през 1847-а и макар според регистрите да е починал през 1922 г., тялото му така и не е открито. Причината за това е, че той всъщност не е умирал. Моне е пътешественик във времето и след като изчезва, десетилетия по-късно се появява отново, но под друго име. Той е Киану Рийвс. Знаем, че е истина, защото го пише в Уикипедия.

2. По-долу има две снимки на Джон Траволта. Първата е направена през 1890 г., когато актьорът е 22-годишен. Другата е от 2009-а, когато вече е на удивителната възраст от 141 години.

3. Никълъс Кейдж, един от любимците на Холивуд, не само пътува назад във времето, но и го прави доста често. Преди няколко години в еВау се появи негова снимка, направена в Тенеси през 1870 г.

А ако се върнем още по-назад във времето, ще открием, че актьорът всъщност е по-известен като император Максимилиян Хабсбургски.

4. Джъстин Тимбърлейк също е посветен в тайната на пътуването във времето.Доказва го тази снимка на неизвестен мъж.

5. Най-ранното изображение на Джак Блек не е снимка, а картина. Така е, защото през 1751-а фотоапаратите все още не са измислени. По онова време актьорът се подвизава под името Пол Ривиър (американски революционер).

6. Със сигурност не знаете, че екшън звездата Силвестър Сталоун е бил папа. Ето го и доказателството: Филмовата звезда всъщност е папа Григорий Девети.

7. Някои виждат поразяваща прилика между Брад Пит и Херман Роршах. Няма нищо странно в тази прилика, защото те са един и същи човек.

8. Ето го и Джей Зи, уловен как си почива от модерния свят в Харлем през далечната 1939 г.

9. Николае Григореску е писател и художник, който по-късно решава да се покрие и сменя името и професията си. Днес той е известен като Орландо Блум и работи като елф.

10. Брус Уилис в действително е усъвършенствал уменията си на екшън герой, по време на Втората световна война. Актьорът от "Умирай трудно" по онова време е бил известен като генерал Дъг Макартър.

11. Еди Мърфи пък е пътувал до 20-те години. Доказва го тази снимка на неизвестен мъж.

12. А знаехте ли, че Дженифър Лорънс всъщност е натрупала опит като актриса през 60-те години? Тогава обаче е по-известна като Зубаида Тарват и в акта ѝ за раждане пише, че е от Египет.

13. Повечето хора вярват, че Леонардо ди Каприо е роден в средата на 70-те години, но има убедителни доказателства, че звездата е родена години по-рано и всъщност е жена на име Джуди Зипър.

14. За Майкъл Джексън вече споменахме в статия, публикувана съвсем наскоро.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини