25 Май, 2017 12:35 8 512 5

Майкъл Джексън е пътувал във времето (ВИДЕО)

  • майкъл джексън-
  • пътуване във времето-
  • назад във времето-
  • стар портрет-
  • древна статуя-
  • доказателство-
  • прилика

Теорията идва от удивителната прилика между поп иконата и лицата на хора от миналото

Майкъл Джексън е пътувал във времето (ВИДЕО) - 1
Снимка Архив АП/БТА

Лицето на Майкъл Джексън "намерено" върху древна статуя стана причина за появата на твърдения, че това доказва пътуването във времето

Необикновен портрет и древна статуя, които изумително приличат на покойния крал на попа Майкъл Джексън, са били приветствани като възможно доказателство за пътуването във времето.

Твърденията са направени от YouTube канала Fact5, който в едно свое скорошно видео привлече вниманието на потребителите със загадъчна стара картина - портрет на неизвестен мъж, който прилича досущ на Джаксън.

Платното "Портрет на млад мъж" от Барент Фабритиус, който виси на стена в "Щаделс Кунстинститут" във Франкфурт, Германия, е нарисуван през 1600-те. и въпреки далечната година, лицето на мъжа безумно прилича на това на Джаксън.

Майкъл Джексън е пътувал във времето (ВИДЕО)

Още по-зловеща и странна обаче, се оказва приликата с една египетска статуя, част от експозицията на "Филаделфийския музей по естествена история" в Чикаго, която изглежда също има лицето на Джаксън, заявяват създателите на видеото.

Гласът зад кадър казва: "Чували ли сте някога фразата: "Добрата картина е като добро готвене, може да се вкуси, но не и да се обясни"? Е, можете ли да обясните тази прилика между Майкъл Джексън и този анонимен мъж, позирал за картината? Ако си мислите, че това е съвпадение, то вижте тази загадъчна статуя, която също прилича на края на попа. Изглежда сякаш Майкъл е пътувал през времето и пространството."

Майкъл Джексън е пътувал във времето (ВИДЕО)

Теорията на създателите на това видео е, че Джаксън се е връщал назад във времето до различни епохи и е бил обезсмъртен от древните египтяни, а по-късно и от художника.

Той не е първата знаменитост, която мистериозно се появява на известни произведения на изкуството, сред многобройните "пътници във времето" са Никълъс Кейдж и Джон Траволта.

Смъртта на поп легендата хвърли целя свят в мрачния хаос на тъгата и скръбта през 2009 г. Някои негови фенове до такава степен бяха обезумели от мъка, че започнаха да се появяват невероятни теории около смъртта му, като миналата година, дори се появиха странните твърдения, че Джексън е все още жив, защото някой го познал на селфи на дъщеря му, направено в Париж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Alq_Michael

    15 5 Отговор
    Това е съвпадение !!! Не оставихте КРАЛЯ на мира!!!оОбичаме те МАЙКЪЛ!!!!!
  • 2 jp power

    11 1 Отговор
    Помнете,че наркотиците са незаконни...:))
  • 3 jp power

    14 2 Отговор
    При едно мое пътуване във времето позирах в Древна Гърция. Там ме наричеха Аполон.....
  • 4 красавицата

    1 2 Отговор
    И аз съм пътувал във времето, но унищожих доказателствата...
  • 5 deadman1488

    1 0 Отговор
    и никола тесла е ся в българия под името милкокалайджиев и киано рийвс е жив от 1778 насам