Отидете към основна версия

4 657 6

Наталия Кобилкина вдигна сватба в Гърция

  • наталия кобилкина-
  • сватба-
  • омъжи се-
  • гърция-
  • такис дретакис

Сексоложката получи сватба като от романтичен филм

Сексоложката Наталия Кобилкина и любимият ѝ Такис Дретакис си казаха "да" на романтична сватбена церемония на гръцкия остров Скиатос в неделя (11 юни). Островът, който приюти сватбата на Наталия, е онзи, на който е сниман култовият мюзикъл по мотиви от песни на АББА — "Мамма Мия". Венчавката се състоя в църквата, в която са заснети сцени от филма, а самата сватба бе в малък бутиков хотел на брега, който събра роднини и приятели.

Наталия и Такис отидоха в Гърция няколко дни предварително, за да се насладят на романтични моменти в родината на младоженеца и да се подготвят.

В сватбения ден Наталия публикува няколко снимки от момента, в който я гримират и написа: "Ех, че е хубаво да си булка!"

Такис и Наталия се сгодиха навръх рождения ѝ ден на 23 ноември 2016 г. Тогава двамата празнуваха на Малдивите.

За нея това е втори брак. През 2015 г. тя и бившият ѝ съпруг Делчо се разделиха. Той не бе поканен на сватбата с Дретакис, "защото всеки си има собствен живот и не е уместно“.

Ето и моментът, в който тя хвърли булченския си букет:

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Кобилкина отложи медения си месец

    Най-популярната сексоложка у нас - Наталия Кобилкина, изненада всички с решението си да отложи своя меден месец. Богинята на любовните секс съвети ...
    14.06.2017
    3 196
    3