Отидете към основна версия

2 245 7

Салма Хайек за травмиращите преживявания с Харви Уайнстийн

  • салма хайек-
  • харви уайнстийн-
  • сексуален тормоз-
  • посегателство-
  • актриса-
  • холивуд

Актрисата разказва как е преживяла нервен срив на снимачната площадка, докато продуцентът е бил там

Салма Хайек публикува свой разказ на страниците на New York Times относно ужасните преживявания, които е имала с продуцента Харви Уайнстийн. Разказът е озаглавен "Харви Уайнстийн - чудовище и за мен".

Уайнстийн беше обвинен по-рано тази година за сексуални посегателства върху над 60 актриси. Десетки жени сигнализираха за начините, по които той се е отнасял с тях и нещата, които ги е карал да вършат, за да се сдобият с роля във филмите му.

Хайек разказва за снимките на биографичния филм "Фрида" през 2002 г. Той искал тя да играе във филма, но ѝ поставил определени условия от сексуален характер, на които тя трябвало да каже "Не".

"Не на молбата да го взема със себе си под душа. Не на молбата да гледам как той взема душ. Не на молбата да ми направи масаж. Не на молбата да разреша на негов гол приятел да ми направи масаж. Не на молбата да му разреша да ми направи орален секс. Не на молбата да се съблека заедно с друга жена. Не, не, не, не..." пише Салма.

Актрисата споделя и за нервния срив, който е преживяла по време на снимките:

"Работата беше там, че трябваше да се снимам гола с друга жена. А трябваше това да се случи под погледа на Харви Уайнстийн".

"Той ме заплаши с убийство, защото му отказвах.", признава още Хайек.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини