Отидете към основна версия

3 632 11

Мис България Вселена, която омая Тръмп с красотата си, сияе от щастие… (СНИМКИ)

  • мис българия свят-
  • мис българия вселена-
  • венета кръстева-
  • модел-
  • сгодена-
  • бременна-
  • дете-
  • костас устабасидис

Красивата Венета Кръстева се сгоди навръх Коледа, а по Нова година стана ясно, че...

Носителката на титлите „Мис България Вселена” и „Мис България Свят” — Венета Кръстева е бременна и чака син, пише в. „Телеграф”, като се позовава на източници, близки до красавицата.

Венета се сгоди навръх Коледа за дългогодишния си приятел Костас Устабасидис. Тогава бизнесменът й подари диамант за около 30 000 лева.

След новината за предстоящата сватба, навръх Нова година дойде и радостната вест, че успялата българка ще става майка, макар бременността й да не личи.

Според запознати, най-успешната родна мис в последните години, която се прочу зад граница, трябва да роди след около 4 месеца.

В модните среди се говори още, че Кръстева може да избере да роди в Белгия, место у нас. Костас, който освен бизнесмен е и успешен дерматолог, имал подписан договор за работа в престижен медицински център в западната европейска страна.

Любопитно е, че Костас преди години имаше връзка с друга родна мис — Гери Дончева, която въпреки многобройните си таланти и красота, си остана известна у нас с образа на Булката с чеиза, от рекламата на сирене, която, с появата си в родния ефир през 2012 г., предизвика невъобразим скандал и бе заслужено свалена от СЕМ.

Венета Кръстева, която е носителка на европейски и световни титли за красота е единствената българка, участвала в двата най-големи и най-престижни конкурса за красота в света — „Мис Свят“ и „Мис Вселена".

По време на участието ѝ в 62-то издание на конкурса „Мис Вселена“ 2013 в Москва, Русия, българката получи похвали от Доналд Тръмп, който тогава бе "обикновен" бизнесмен и държеше правата върху марката "Мис Вселена". Похвали за хубостта на българката, изказа и вокалистът на Aerosmith — Стивън Тайлър.

Очаква се сватбата на Кръстева и нейният възлюбен лекар да се състои след раждането на първородното им дете — може би през лятото.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини