Отидете към основна версия

18 Август, 2024 12:52, обновена 18 Август, 2024 12:52 24 071 71

Ален Делон: Ще си отида от този свят, без да ми е мъчно за него! (ВИДЕО)

  • ален делон-
  • мирей дарк

Мразя сегашната епоха. Повръща ми се от нея, обяснява 82-годишният френски идол

Снимки: БТА/АР

Един от най-известните френски актьори Ален Делон си отиде днес. Преди няколко години Делон даде интервю за списание Paris Match във връзка с шестдесетата годишнина от началото на кариерата си, в което твърди, че ще напусне този свят без съжаление.

"Животът не ми носи кой знае какво. Всичко съм видял, всичко съм изпитал. Но най вече мразя сегашната епоха. Повръща ми се от нея!", обяснява 82-годишният идол на поколения.

"Има създания, които наистина мразя. Всичко е фалш, всичко е подменено. Няма уважение към дадената дума. Важни са само парите. По цял ден чуваме за престъпления. Знам, че ще напусна този свят, без да ми е мъчно за него!"

“Беше време, когато на улицата мъжете и жените се различаваха, днес вече не се знае кой кой е… Ще ми кажат, че трябва да се адаптирам и да живея с времето си. Е, добре, много зле изживявам тази епоха, която банализира противоестественото. Дори и да ме обявят за стар глупак, това ме шокира!.”

В интервюто, озаглавено: Аз, Делон: интервюто на живота му" актьорът разказва за кариерата си, за трудните отношения със семейството му, за жените, които е обичал и за приятелите, които е изгубил, пише France 24.

"Почти всички починаха!", тъгува легендата, който особено тежко понесе загубата на Мирей Дарк, с която споделяше живота си през 70-те години на миналия век.

Запитан за мястото на жените в сегашния му живот, актьорът сподели, че още не е открил партньорка. "Не казвам, че нямам кандидатки. Те са десетина, но нито една от тях не ми допада, за да приключа с нея живота си. Бих могъл да се оженя за жена, която е готова да ме придружи до края на дните ми!"

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 96 гласа.

Свързани новини

  • Ален Делон по спешност в болница

    Известният френски актьор Ален Делон е откаран в американската болница в парижкото предградие Ньой сюр Сен поради зачестили пристъпи на мигрена, съобщ ...
    14.06.2019
    3 700
    13
  • Делон, Ален Делон (ВИДЕО)

    Актьорът Ален Делон записа нова песен, която е вълнуващ химн на любовта, съобщи в. "Фигаро". "Je n'aime que toi" е в традиц ...
    05.06.2019
    3 649
    7
  • Русия защити Ален Делон от тоталитаризма на САЩ

    Руският сенатор Алексей Пушков обяви своята подкрепа за френския актьор Ален Делон, съобщи ТАСС. Делон ще получи почетна награда „Златна палм ...
    16.05.2019
    4 531
    53
  • Почина голямата любов на Ален Делон

    Френската актриса, сценаристка, режисьорка и бивш модел Мирей Дарк почина на 79-годишна възраст, съобщиха световните агенции. Дарк, звездата на фре ...
    29.08.2017
    5 921
    1