Отидете към основна версия

21 995 22

Мария помолила Рачков да се върне при него

  • мария игнатова-
  • димитър рачков-
  • господари на ефира-
  • енчо керязов

След редица любовни несполуки Мария Игнатова отново остана сама, разказва "Таблоид".

Тя беше спрягана за любовница на световно известния цирков акробат Енчо Керязов. Той отказал да се разведе с жена си Дима, заради Мария и се върна при нея, за да работят над брака си. След този развой на събитията Мария е останала без половинка, което я накарало да се върне при бившия си Димитър Рачков.

„Митко беше много наранен, но се стараеше да не го показва. Никога не е казал лоша дума за Мария. Даже когато го заряза, не навлизаше в подробности и обяснения, но си личеше, че тъгува по нея”, разказват хора от обкръжението на Рачков, твърди изданието.

Когато Мария видяла, че Керязов е направил окончателен избор, Игнатова се обадила на Рачков и през сълзи го замолила да ѝ даде втори шанс. Въпреки обидата и огорчението, актьорът все още я обичал и откликнал на жалбите ѝ, но дали да подновят връзката си все още се колебаел. Доверието му в нея вече се било изпарило и Митко поискал малко време да помисли, за да реши какво да прави с личния си живот оттук нататък.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Рачков спрял кранчето на Мария

    Актьорът Димитър Рачков е решил да накаже Мария Игнатова, за това, че го заряза заради друг мъж. Съвсем умишлено той поставил ултиматум на приятели ...
    09.02.2018
    15 068
    20
  • Енчо Керязов заряза Мария Игнатова

    Цирковият акробат Енчо Керязов изостави Мария Игнатова и се върна при жена си Дима Керязова, съобщава "Галерия". Дима е дала ултиматум на ...
    12.01.2018
    43 596
    23