Отидете към основна версия

68 473 24

Зловещите предсказания на ясновидец №1 във Великобритания

  • крейг хамилтън-паркър-
  • ясновидец-
  • предсказания-
  • предвижда-
  • природни бедствия-
  • банкова криза-
  • 2018

Безпрецедентни земетресения, вулканични изригвания и свирепа банкова криза в Европа, предвещава мъжът, предсказал избирането на Тръмп и Brexit

Британецът Крейг Хамилтън-Паркър е убеден, че може да вижда напред в бъдещето. Гръмките изказвания и твърденията на самопровъзгласилия се пророк, свързани с важни международни събития, му донесоха международна известност.

Последните предсказания на смятания за един от най-известните британски парапсихолози, медиуми и мистици, рисуват мрачна картина на това, което ни очаква до края на тази година.

Макар прогнозите на родения в Саутхемптън медиум невинаги да са верни, фактът, че успя да предскаже важни събития като Brexit и възкачването на Тръмп на президентския пост в САЩ, му донесоха международна известност и накараха някои скептици да се замислят за "дарбата му".

Прогнозите му за 2018 г., озаглавени "Психологически и астрологични прогнози за 2018 година", са публикувани в личния му блог, като повечето от тях не са никак хубави.

Според Паркър годината ще е изпълнена с политически сътресения и екологични кризи, причинени от безпрецедентни климатични промени.

"Годината ще ни поднесе безпрецедентни земетресения, вулканични изригвания и свирепо време. Вероятно скоро ще има голямо изригване на вулкан в Исландия и в Индия. Вулканът Везувий също ще се събуди, виждам и проблеми на остров Иския, Италия", са някои от екологичните му прогнози.

Текстът на Крейг Хамилтън-Паркър има отделна глава, посветена на политическите събития през настоящата година.

Ясновидецът, който правилно предположи, че Хилари Клинтън ще се оттегли от политиката през 2017 г., е отделил специално внимание на Северна Корея и управляващия я диктатор Ким Чен-ун. Той твърди, че наследникът на Ким Чен-ир, няма да удържи властта и ще отпусне деспотичната си хватка.

Всъщност, Крейг смята, че дундестият тиранин ще бъде свален от собствения си народ, след като американските сили нанесат унищожителен удар върху основните търговски връзки в региона.

"Търговското ембарго срещу Северна Корея ще се провали, но положението в тази страна ще се влоши и е възможно народът да свали Ким Чен-ун от власт. Терористи ще атакуват от въздуха с химическо оръжие столица в Европа, най-вероятно Лондон или Берлин, или и двата града", твърди медиумът.

В сферата на икономиката, Крейг Хамилтън-Паркър смята, че основният проблем ще е Италия.

"Банковата криза в Италия ще се разрази отново и ще предизвика масови фалити на хора, както и отнемане на домовете им от банките. Еврото ще поевтинее, а през 2019 година ще започне драматичен икономически спад в Европа", заявява още той.

Ето и някои от другите му прогнози за 2018 година:

- Опитът на американците да свалят от власт Доналд Тръмп ще се провали.

- САЩ ще подпише мащабна търговска сделка с Великобритания, която ще разтърси ЕС. Става дума за оръжие, високотехнологични производства и автомобили.

- Доналд Тръмп няма да издигне стена между САЩ и Мексико.

- Американски военен кораб ще потъне и това ще бъде представено като терористичен акт.

- Тереза Май ще остане на власт.

- Джеръми Корбин ще организира масови стачки във Великобритания.

- Вулкан близо до Неапол ще изригне.

- Ще се появи огромна дупка в ледения шелф на Антарктика.

- Ще има глобална епидемия от грип, причинена от биотерористи.

- Терористите ще започнат химическа атака.

- Еврото ще се срине — което ще доведе до бунтове на континента.

- Световните икономики ще имат изключително "лоша година".

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 42 гласа.

Свързани новини