Отидете към основна версия

4 012 11

Венета Райкова обяви война на любовта след развода

  • венета райкова-
  • развод-
  • брак-
  • любов

Водещата не иска и да чуе за любов

Водещата, която наскоро се разведе със съпруга си Тишо, обърна гръб на любовта рязко. Откакто се е разделила с мъжа си, Венета Райкова се е посветила на работата и на грижите за сина си Патрик, пише "Уикенд".

"Фейсбук ми напомня, че трябва да се върна в залата... макар че за кого да го правя?? От месец съм сама, няма кой да ме гледа... И за това време нито веднъж не съм излязла на среща и нямам намерение да го правя, добре ми е сама... значи може и без тренировки”, написа журналистката в профила си в социалната мрежа.

След развода си водещата обяви война на любовта и не крие, че няма никакво желание да се влюбва отново. Тя се обяви и против "Св. Валентин":

"Тъпотия!! Започва седмицата на любовта и ще ни залеят отвсякъде със сърца... Аз няма да празнувам!! Нямам обект на чувствата!! Трябва доста старание, за да ме спечелят.."

Съдбата обаче реши да ѝ скрои номер, защото към кафето си Венета Райкова изтегли късметче със стрела от Купидон. На любовното късметче обаче, Венета реагира остро:

"Ааааа неееее!!!!! Не си харесвам късметчето днес!!!!! Не вярвам в любовта, Купидон марш далече от мен", написа тя във Фейсбук.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Тишо се отърва от Венета Райкова

    Бившият съпруг на Венета Райкова е решил да се захване с нов бизнес след раздялата им. Тихомир Георгиев отваря казино в Годеч, пише "Телеграф&quo ...
    20.01.2018
    32 449
    20