Отидете към основна версия

26 673 28

Анджелина Джоли разбива семейството на холивудска звезда?

  • анджелина джоли-
  • разбива-
  • семейство-
  • холивудска-
  • звезда-
  • итън хоук

Известните актьори май са нещо повече от приятели, според слухове

Чуждестранните медии твърдят, че Анджелина Джоли се опитва да отнеме известния холивудски актьор Итън Хоук от семейството му. Според тях, фаталната красавица изобщо не е притеснена от съпругата му и двете му деца.

Анджелина Джоли и Итън Хоук се познават отдавна. Те заедно са се снимали във филма "Крадец на животи" (2004) и оттогава са приятели. Въпреки това, пише "Блиц", самотната Анджи погледнала на стария си приятел по различен начин. Джоли директно флиртувала с 47-годишния актьор.

"Анджелина и Итън отдавна са приятели, те наистина си имат голямо доверие един на друг. В последно време актьорите все по-често се виждат и си пишат. Анджелина си признава, че тя се чувства прекрасно, когато получава съобщенията и ги чака с нетърпение", цитира Radar Online човек от близкото обкръжение на холивудската дива.

Важно е да се спомене в случая, че Хоук е женен от десет години. Той има две дъщери и е считан за образцов семеен мъж.

"Итън все още не е преминал границата, но прекрасно знае колко е красива и сексапилна Анджелина. Той я засипва с комплименти всеки път, когато получава шанс. А Джоли, както всички знаят, вече раздели един женен мъж от съпругата му ", заяви източникът пред репортерите на изданието.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини