10 Юни, 2018 23:29 5 700 2

Хелена Бонам Картър в битка с Анджелина Джоли за "Агент 007"

  • анджелина джоли-
  • агент 007-
  • хелена бонъм картър

Двете са фаворитки за ролята на злодея в новия филм

Хелена Бонам Картър в битка с Анджелина Джоли за "Агент 007" - 1
Снимка: Shutterstock

Актрисата Хелена Бонам Картър преговаря за ролята на злодея в новия филм от поредицата за Агент 007, съобщи Movie Web.

Вече е ясно, че Даниел Крейг ще се завърне в ролята на Джеймс Бонд в 25 филм от поредицата. В момента Хелена Бонъм Картър е с най-големи шансове за ролята на злодея във филма.

Има спекулации, че Анджелина Джоли също преговаря за ролята.

„Всички смятат, че ролята ще отиде при Анджелина Джоли, но шефовете искат Хелена повече. В момента те просто приключват с кастингите“, казва източник от студиото.

Последният филм за Бонд излезе през 2015 г., като забавянето на новия филм се дължи основно на неяснотата, за това дали Даниел Крейг ще се завърне за още един филм. Вече е ясно, че режисьор на лентата ще е Дани Бойл.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Доктор УдХаус

    4 2 Отговор
    Хелена Бонъм Картър определено е много по-класна актриса, а ролята на злодей и подхожда значително повече. Анджелина Джоли несъмнено е по-касова, но популярността и се дължи основно на сексапил, Брад Пит, скандали и осиновяване на камбоджанчета, а не на реален актьорски талант. Дано Хелена получи ролята!

    Коментиран от #2

  • 2 Дама

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Доктор УдХаус":

    Подкрепям те на 100%!