Отидете към основна версия

8 364 13

Това са СЕЛФИтата, които им отнеха живота

  • селфи-
  • смърт-
  • жертви-
  • инциденти

Увеличава се броят на хората, които загиват при опит да си направят ефектно селфи

Светът все повече и повече полудява по перфектните кадри. Понякога обаче в стремежа си да запечатаме даден момент перфектно, толкова прекрачваме границата, че не осъзнаваме как си играем със съдбата.

Искайки да направят перфектното „селфи”, следните хора в тази класация загубиха живота си.

1. Джадиел:

Този музикант от Пуерто Рико имаше светло бъдеще пред себе си. За съжаление, той реши, че може да предложи само много опасна снимка, пред музикалния си талант. Джадил заснел фотос, докато управлява мотор. Докато публикувал обаче снимката във Facebook, го е блъснала кола и го смачакала заедно с мощната машина.

2. Ксания Игнатиева

Тази рускиня е запечатала една впечатляваща снимка. На опасно място, удивителна гледка и самата тя изглежда красива. След като се е качила на толкова високо и заснела снимката, обаче изгубила баланс. Ксания обаче не починала от падането. Тя успяла да се хване, но за съжаление на грешния предмет. Опитала се да се задържи на жица, която е изпържила още преди да стигне до земята.

3. Колет Морено

Колет била на път за собственото си моминско парти, когато се случило най-лошото. Секунди след като си направили селфи с кумата ѝ, те се забили в друга кола.

4. Оскар Агилар

Има някои определени дейности, които не трябва да заснемате, че вършите. Карането и изкачването на високо определено са едни от тях. Имаме обаче да добавим още едно: Не се снимайте докато държите заредено оръжие! Опасно е. Момчето от снимката се самопрострелва и умира на място, докато се опитва да се снима с оръжието, което държи.

5. Карън Ернандес

Карън Ернандес е пример за това, че снимането около воден басейн може да доведе до фатален край. Тя се опитала да запамети красотата на бурна река, но се подхлъзнала и паднала в реката от високо. Дори и да е била добра плувкиня, течението я е умъртвило.

6. Слайвия Рашел

Тази медицинска сестра отишла на почивка в Испания и решила да се снима за спомен на мост. Докато стояла на ръба обаче, паднала и се нанизала на бетонни плочи, които отнели живота ѝ на момента. За съжаление е можела да оживее, ако не били те, но това отново е за пример защо трябва да сме много внимателни къде искаме да се щракнем.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Селфитата са убили 259 човека

    Селфитата са по-смъртоносни от атаките на акули. Това констатирали индийски учени, проучили данните за жертви на селфита в периода октомври 2011 годин ...
    04.10.2018
    1 441
    2