Отидете към основна версия

14 746 33

Николета Лозанова с първа СНИМКА след неприятния инцидент

  • николета лозанова-
  • снимка-
  • инцидент-
  • николай михайлов

Участието й във ВИП Брадър все още е под въпрос

Лошите новини за продуцентите на "ВИП Брадър" не спират. Николета Лозанова потвърди информацията, че е претърпяла инцидент. Тя пусна снимка в личния си профил във Фейсбук, на която се вижда, че левият й крак е с шина, а това слага под огромен въпрос участието й в шоуто.

Плеймейтката е претърпяла инцидент и е изкълчила глезена си. Любимият й - футболистът Николай Михайлов, веднага е закарал половинката си в болница, където лекарите се заели да й окажат първа помощ.

Не е ясно колко време НиЛо ще трябва да носи шината и дали тази й травма няма да попречи на влизането й в Къщата, пише "Блиц". Брюнетката е спрягана за гвоздея на тазгодишното шоу и продуцентите са направо в паника, осъзнавайки, че предаването им може да стартира без голямата си звезда. Бившата водеща на "Папараци" от години е примамвана да влезе в риалитито, но винаги без успех. Тази година обаче условията, които са й предложени, са много изгодни. Освен финансовите облаги, които според слуховете възлизат на четвърт милион, красавицата ще получи властта да е кралицата на Къщата.

Дали предаването ще остане без звездата си тази година, предстои да разберем.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини