Отидете към основна версия

18 962 11

Принц Чарлз съкруши принц Хари с признание за живота му с принцеса Даяна

  • принцеса даяна-
  • принц хари-
  • принц чарлз-
  • принц уилям-
  • кралско семейство-
  • великобритания

Принц Чарлз останал разочарован от раждането на втория му син от Даяна Хари, а това окончателно охладило сърцето на покойната му съпруга към английския престолонаследник. Това разкри близка до "принцесата на народа", която загина в автомобилна катастрофа в Париж.

"Чарлз винаги е искал да има момиче", споделила Даяна, цитирана от бившия ѝ личен треньор Ендрю Мортън в книгата му "Даяна: Истинската й история". "А Хари беше момче и първата му реакция бе: "О, Боже, момче е", а втората - "На всичко отгоре е червенокосо"", подчерта източникът на People.

Чарлз навярно е смятал коментара си за безобидна шегичка, но не така го възприела Даяна. Не много след това отношенията им още повече се обтегнали. Те се постоплили донякъде след раждането на Уилям, но реакцията на Чарлз при появата на Хари окончателно отблъснала Даяна. От тогава нещата тръгнали към развод.

Самата Даяна знаела колко силно съпругът ѝ иска второто им дете да е момиче, може би затова до последния момент не му казала това, което знаела от месеци - че и второто им дете ще е момче. В крайна сметка Чарлз все пак бе зарадван с момиче на по-късен етап от живота - внучката му Шарлот. Принцесата е второто дете на принц Уилям и херцогиня Катрин. "Надявах се на внучка - да има някой, който да се грижи за мен, когато стана много стар", казва той пред People.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини