Отидете към основна версия

15 540 23

Светът изгуби ума и дума по Иванка Тръмп (СНИМКИ)

  • иванка тръмп-
  • аржентина-
  • мексико-
  • стилна-
  • мода-
  • дъщеря-
  • асистент на тръмп-
  • доналд тръмп

Дъщерята на американския президент бе избрала белия цвят

Снимки: АП/БТА

Мелания Тръмп успя да се запечата в съзнанието на света като еталон за елегантност, стил и непогрешим усет за модата. Поредното доказателство за това бе гардеробът, който първата дама на САЩ беше подбрала за срещата на Г-20, която се проведе този уикенд в аржентинската столица Буенос Айрес.

И макар, с всяка своя публична поява, първата дама на САЩ да омагьосва с визията си и да привлича вниманието, на небосклона все по-често проблясва звездата на друга изумителна дама от семейство Тръмп.

Красива, млада, руса, енергична и с тяло на супермодел - Иванка Тръмп все по-често приковава вниманието с изумителната си визия.

Последната ѝ публична поява е неоспоримо доказателство за това.

В петък, в навечерието на срещата на върха на Г-20 в Буенос Айрес, , Иванка Тръмп се появи облечена в елегантен сатенен костюм, който перфектно падаше по изваяното тяло на Иванка.

Тя умело бе съчетала дрехата с аксесоари в контрастен цвят - черни обувки и черна семпла чантичка.

Интерес предизвика и другият тоалет, на който дъщерята на американския президент бе заложила.

37-годишната блондинка облече тъмно синя рокля, с тънък бял колан, който перфектно описваше тънката талия на Иванка.

За да завърши визията си, дъщерята на Доналд Тръмп бе избрала чанта и обувки в същия свят като колана.

След като блесна за кратко в аржентинската столица, дъщерята на президента Тръмп, която е и негов асистент, направи също толкова бляскава и запомняща се поява в Мексико Сити.

Иванка, заедно с вицепрезидента на САЩ Майк Пенс, енергичния секретар Рик Пери и сенаторът на Тексас Джон Корнин, бе част от американската делегация, която пристигна в събота сутрин в мексиканската столица за инавгурацията на новия президент на страната Андрес Мануел Лопес Опрайдор.

Появата на ослепителната блондинка на церемонията, на която ветеранът от левицата положи президентска клетва, не остана незабелязана от медиите.

Асистентката на Тръмп омагьоса присъстващите с ослепителната си визия в бяло, която хитро бе подбрала, за да изпъква на фона на строгите черни мъжки костюми, които носеха останалите представители на САЩ в делегацията.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини