Отидете към основна версия

59 981 23

Болестта на Ласкин съсипва и Алекс Сърчаджиева

  • болест-
  • заболяване-
  • александра съчраджиева-
  • иван ласкин-
  • проблем

Любимата на актьора също се тормози заради болестта му

Заболяването на Иван Ласкин се отразява зле и на половинката му Александра Сърчаджиева. Актрисата изглежда като призрак, не иска да разговаря с никого, не се усмихва и само малката ѝ дъщеря София ѝ дава сили да продължава да живее. Неотдавна Алекс бе забелязана на детски концерт, в който участваше и 8-годишната ѝ дъщеричка. Звездата от „Биг Брадър” не приличаше на себе си, коментират свидетели. Тя нямаше нищо общо с бляскавата водеща, която зрителите познават от малкия екран. Лицето ѝ бе бледо и изпито, погледът – изморен и тъжен, косата – набързо прибрана с шнола, а движенията ѝ били бавни и отпуснати като на възрастна жена, пише "Уикенд".

35-годишната актриса изглеждала нещастна, мрачна и изтощена като старица. Тя нямала сили да се усмихне, дори когато на сцената излезе момиченцето ѝ, за да танцува. През цялото време наблюдавала концерта като в транс, създавайки впечатление на човек, чието единствено желание е да се затвори в себе си, да се скрие от всички и да си почине.

Близки до Алекс смятат, че причината за влошеното ѝ общо състояние са проблемите със здравето на половинката ѝ Иван Ласкин. Черният дроб на актьора е съсипан от годините алкохолизъм зад гърба му. Тъй като здравословното му състояние било изключително тежко, това нямало как да не се отрази и на жена му.

Водещата на „Биг Брадър” била на ръба на силите си. Тя често прибягвала до успокоителни, защото иначе рискувала или да плаче през цялото време, или да изпадне в нервна криза. Избягвала да говори за проблемите си, но рядко и то само на най-близките си хора споделяла, че все още се държи само защото детето ѝ има нужда от нея. Иначе би рухнала напълно.

Какво е състоянието на Ласкин за момента не е ясно. Той не присъствал на концерта на дщеря си. Припомняме, че през септември той беше приет по спешност във Втора градска болница в София. Там го откарал приятелят му Димитър Ковачев-Фънки, на когото изплашената Алекс позвънила през нощта, за да го помоли за помощ. След лечение в болницата, Ласкин беше изписан, но само два дни по-късно пак го приели. Преди десетина дни отново го пуснали от клиниката, но след влошаване на състоянието му, отново го върнали там. Твърди се, че му е правена операция, а след това са започнали да му търсят донор за трансплантация на черен дроб. Тази информация обаче не е потвърдена нито от него, нито от близките му.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини