Отидете към основна версия

6 411 17

Юксел едва чете новините заради тежък махмурлук

  • юксел кадриев-
  • новини-
  • водещ-
  • журналист-
  • махмурлук-
  • алкохол-
  • пиянство

Зрители и колеги на водещия коментират присъствието му на малкия екран

Юксел Кадриев явно пак се е отдал на стабилни почерпки, защото му е трудно да изтрезнее до началото на централната новинарска емисия на bTV. Преди дни Юксел се изложи жестоко в ефир по време на Новините. Той заваляше думите, артикулираше трудно, а очите му видимо се затваряха от умора и махмурлук, пишат зрители, които споделиха изненадата си в социалните мрежи.

Въпреки че се старае да изглежда прилично, докато е пред камерите, Кадриев видимо беше в не особено добро състояние и с мъка издържа до края на емисията. Най-мъчително за журналиста бе да води навръх Нова година – на 31 декември и 1 януари, пише varna24.bg.

"Юксел едва водеше емисията. Личеше си, че е яко пийнал", коментирали негови колеги на 1 януари, когато за втора празнична вечер двойката Юксел и Виктория Петрова водеше централната емисия в 19 часа. Всички колеги и познати на Кадриев знаят, че той обича да се черпи, а преди години дори бе заловен да шофира в нетрезво състояние, заради което и книжката му е отнета, допълва онлайн изданието.

Проблемът е, че водещият явно не познава и добри лекове срещу махмурлук, защото му се налага да чете новините далеч от топ формата си. По този повод Кадриев отнасял не една или две забележки от шефовете си, даже твърдят, че плащал и солени глоби. Но това така и не му помогнало да се отърве от лошия навик. Негови приятели смятат, че го е ударил през просото, защото нямал сериозна приятелка, която да го постегне.

Когато дъщеря му Габриела е с него обаче, Кадриев не посягал изобщо към чашката. Въпреки порока, Юксел е любимец на зрителите, които харесват присъствието му и намират, че е харизматичен на екран, за разлика от други водещи, които не могат да задържат публика пред екрана.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини