Отидете към основна версия

4 481 20

"Капките" се завръщат в ефира, но съдбата на "Господарите" остава неясна

  • предавания-
  • телевизия-
  • господари на ефира-
  • две капки вода-
  • гласът на българия-
  • халваджиян

Друг любим формат обаче, готви изненада за своите зрители

Бъдещето на едно от най-гледаните телевизионни предавания у нас е поставено на карта, заради тежките и обтегнати преговори, които се водят между големите телевизионни канали у нас и продуцентите на шоуто.

Маги Халваджиян се оказа затруднен да договори добри условия за "Господари на ефира". Така един от най-популярните формат на братя Халваджиян — „Господари на ефира” остава без ефир от началото на тази година. Все още не е ясно дали шоуто ще остане в програмата на Нова или не.

В същото време, на две други предавания изглежда им върви по вода.

„Като две капки вода” се завръща в ефира на Нова телевизия от тази пролет, обявиха продуцентите на шоуто Магърдич и Джуди Халваджиян. Седмият сезон на музикалния формат също беше под въпрос заради тежките и напрегнати преговори, които те водеха с медията.

Водещи на седмия сезон отново ще са Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков.

„Седми сезон на „Като две капки вода” ще покаже за пореден път уникалния талант на участниците и ще даде възможност на някои от тях да разкрият неподозирана страна пред публиката. Освен несравнимо забавление за осемте звезди, шоуто им предлага и възможността да разгърнат своя потенциал и скрит талант”, коментират от екипа.

В продължение на 13 лайфа звездите ще се състезават с образите на Бутона на късмета, а в края на всяко предаване победителят ще има възможност да дари своята награда за избрана от него кауза. Кои ще са те — предстои да разберем.

"Гласът на България" е другото музикално риалити, което започва ударно с нов сезон на 24 февруари. От екипа на шоуто обещават да има още повече сеир и много изненадани.

В това издание на музикалното шоу в редиците на треньорите ще влезе Михаела Филева.

Водещите Павел и Венци вече издадоха пред феновете за още едно нововъведение. То ще е за ментори, които сега ще разполагат със "стоп бутон". С негова помощ те ще могат да си правят сечено и да нажежават още повече страстите.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини